27 Mart 2017

Her Güne 1 Ara Öğün

Sağlıklı besleniyor olmanın ya da sağlıklı beslenmeye çalışmanın en güzel yanlarından biri sanırım ara öğünler ve atıştırmalıklar.

Benim ara öğünüm, Dora'nın ilk uykusundan uyandığı sabah 11'e denk geliyor (daha doğrusu günlük yemek saati programımı kızımın saatlerine göre programladım. Böylece hem birlikte zaman geçirmiş, hem de yemek yemiş oluyoruz). O meyvesini yerken, ben de sabah kahvemi içerken yanında ufak tefek bir şeyler yiyorum.

Her gün yediklerim değişmekle birlikte, benim bünyeme uygun bulduğum ve sadece fikir vermesi açısından aşağıda 7 farklı seçenekten oluşan fotoğraf arşivi yer alıyor.

Şimdiden afiyet olsun!

Türk Kahvesi ve bir adet hurma


Türk Kahvesi ve bir adet mandalina

Az sütlü Americano ve bir dilim tam tahıllı havuçlu kek


Türk Kahvesi ve bir adet kurabiye
(ara sıra kaçamak olur :))


Türk Kahvesi ve bir adet yulaflı kurabiye


Türk Kahvesi ve çilek



Yağsız sütlü late ve 2 dilim ananas



* Görseller Instagram hesabıma ait olup, kullanıcı adım @anlamiko'dur.


2 yorum :

  1. çok güzel bir yazı olmuş, instagram paylaşımlarını da severek takip ediyorum. sağlıklı beslenme konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum, kahve içerken yanında bitter çikolata yiyorum bazen 1 bazen2 parça :/ kahvenin yanına en çok çikolatayı yakıştırıyorum ama alışkanlık sanırım bu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahveyi sade içince sanırım şekerli olan her şey güzel oluyor. Arada çikolata da olacak tabii ki, neden olmasın? Zaman zaman bünyemizin ona bile ihtiyacı var :)

      Sil