14 Kasım 2014

İzlediğim Diziler

Yeni sezonun başlamasıyla bizim de dizi keyfimiz kaldığımız yerden devam ediyor.

Aklıma gelen sırası ile favorilerim;

1- Grey's Anatomy


Dile kolay tam 11 yıl olmuş dizi başlayalı ve hala bıkmadan izliyorum.

2- Sherlock


Bu kadar sezon araları olmasa -ki iki yılda bir çekiliyor- daha mutlu olacağım, doyamıyorum bu diziye.
Bir sezonda sadece 3 bölüm yayınlanıyor ve 4. sezonunun çekimlerine 2015 yılının Ocak ayında başlanacak... Bekle, bekle, bekle. POF!

3- Originals


True Blood bittikten sonra başladım. Keyifli, çıtır çerez bir vampir dizisi. 2. sezonu 6 Ekim'de başladı ayrıca ana karakter Klaus Michaelson'un aksanına hayranım. Çok net!

4- Game of Thrones


Kitaplarını okumama rağmen hayranlıkla izlediğim, 5. sezonunu sabırsızlıkla beklediğim dizi. Henüz açıklanan bir başlama tarihi ne yazık ki yok.

5- The Last Ship


Ünlü LOST'un yapımcılarının dizisi. 2. sezon için anlaşılmasına rağmen başlama tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

6 - House of Cards 


Yine sezon başlangıcı açıklanmamış dizi. 3. sezonu için beklemedeyiz.

7- True Detective



İlk sezonunu Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'un muhteşem oyunculukları ile izlediğimiz dizinin ikinci sezonunda Colin Farrell ve Vince Vaughn'in oynayacağı açıklandı. Colin Farrell'i bir çok filmde polis olarak görmeye alışkın olduğumdan, 2015 yazında başlayacak ikinci sezonda en çok Vince Vaughn'i merak ediyorum.

Gördüğünüz gibi 2 dizi dışında hepsi için beklemedeyim.

Sizin önerileriniz olur mu?

2 yorum :

  1. 2. sezonu başlamak üzere olan the fall, fantastik dizilerde hoşlandığına göre supernatural, agents of shield, gotham, once upon a time, arrow bu liste böyle uzar gider :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gotham'ı biraz izledim, fena değildi gerçekten:) Supernatural'ı 8 sezon izledim artık yetti bana, konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor:)
      Diğerlerini deneyeceğim, başka önerilerin varsa beklerim.
      Teşekkürler :*

      Sil