13 Şubat 2015

İç Döküş | Sevgililer Günü

Bayılmama az kaldı!
Ciddiyim.


Her yerde bir Sevgililer Günü konsepti. Bir yapmacıklık, bir şişirilmiş ürünler silsilesi, gına geldi vallahi. Bizim köşedeki çiçekçinin pankart asmasına az kaldı, biliyorum.



Her kanalda Sevgililer Günü önerileri, her haber bülteninde Sevgililer Günü hediye alternatifleri... Bunu yiyin, bunu için, bunu alın, aşık etme çayları, elde tutma tütsüleri, taktikler taktikler taktikler... Çok tüketimvari ve yapay bulmuyor musunuz siz Allah aşkına?



Kutlayan kutlasın, kutlamayan kutlamasın. Rahat bırakın insanları, gözümüze gözümüze sokmayın.




Benim için 14 Şubat = 14 Kubat

Hepimize kutlu olsun, mutlu olsun.




with love...

abt

6 yorum :

  1. Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü.. Klişe olacak belki ama cidden bunlar salt kapitalizm ürünü uydurma şeyler. Zaten seven sevdiğine hergün sarılıyor, hediyeler alıyor. Anamızı babamızı hergün sayıyoruz. "Bir gün"e ihtiyacımız yok. Gözümüze sokulmaya da ihtiyaç yok tabii. Hangi dükkana girsek bir konsept. En fenası da kırmızı ürünler. Aşkı mı temsil ediyor nedir artık onlar bilemiyorum. Kırmızı kalem, kırmızı bluz, kırmızı süslemeler, ve malum kırmızı don. Tek bir günü kutluyorum. O da cadılar bayramı. Gerisi yalan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ellerine, düşüncelerine sağlık! Bu blog işinin en güzel tarafı da bu, yalnız değilim biliyorum:)
      Deliricem, kırmızıdan nefret eder oldum.

      Sil
  2. Bende sıkıldım :// bırakın özel kalsın,zaten sevgilimin yanında her günüm özel. Bu kadar abartmaya dökülüp saçmaya ne gerek var?

    YanıtlaSil
  3. Valla aynen öyle bende acaip sıkıldım bu durumdan ...

    YanıtlaSil
  4. Tüketim çılgınlığı sadece. Ben de gereksiz buluyorum bu günü...

    YanıtlaSil
  5. Çok gereksiz bir gün gerçekten. Bankalar bugüne özel kredi filan veriyor insanlara gerçekten trajikomik olmaya başladı..Her yer vıcık vıcık ...

    YanıtlaSil