8 Mayıs 2015

37. Hafta ve Bekleyiş Başlasın...

Geçtiğimiz perşembe günü hamileliğimin 37. haftasına girişim ile birlikte, raporumu aldım ve işe -bir süreliğine de olsa- elveda dedim.

İlk izin günlerim 1 Mayıs, hafta sonu tatili derken harala gürele geçti ama hafta sonu bitip de Pazartesi başlayınca... herkes işine gitti, ben evde kalakaldım.

Gerçekten zormuş.
Eğer yoğun bir çalışma hayatınız varsa, insan birden boşluğa düşüyor.
Karnım burnumda olmasa yapacak tonlarca şey bulurum kendime... Atlarım bisikletime dosdoğru sahile, mis gibi bir koşu yaparım belki de, o çarşı senin bu pazar benim gezer kışlık sebzelerimi hazırlarım ya da evimle ilgilenir temizlik yaparım, yeni yemekler denerim belki... Listeyi  daha da uzatırım ama hayaller Paris, gerçekler değil:)

Sabah programları ile içli dışlı olmadığım da aşikar olduğuna göre...
Beklemedeyim ve evdeyim.

Gün içerisinde 1 saatlik kısa yürüyüşler de yapıyorum ama yine de acil durumlar için evden çok uzaklaşmamaya özen gösteriyorum.

Hal durum böyleyken imdadıma Esrarengiz Bahçe yetişti.



Aslında normal şartlar altında kendi doodlelarını kendi çizen biriyim ama şu an çizim yapmaya bile sabrım yok. (Doodle nedir derseniz, buraya lütfen)
Sanıyorum hamile dostlar anlar beni... Kafamı öyle derinlemesine çizimlere veremiyorum ne yazık ki, belki de sırf bu yüzden hazıra konmak işime geldi.

Alıyorum kitabımı, boyalarımı... Boya Allah boya!
Binlerce desen olduğu için kolay da bitmiyor, tüm detaylara dalıyorum. Canım sıkılmadan rengarenk bir dünya yaratıyorum kendime.


Not: Evet normal doğum planladığım için beklemedeyim. Belli bir tarih yok. Minik hanımefendi ne zaman gelmeye karar verirse, o zaman gelecek sıcacık ailemize:)

6 yorum :

  1. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ♥ Esrarengiz bahçeyi şu sıralar her yerde görür oldum alacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:):)
      Bence de al, gerçekten eğlenceli olduğu kadar kafa dağıtmaya da yardımcı:)

      Sil
  2. Böyle boyamalar abuk subu yada normal şeyler çiziktirmeler beni çook rahatlatıyor ama ne zamandır yapmıyorum yapamıyorum..özendim şimdi..
    Minnak fındık keyifle sağlıkla gelsin diyorum..
    mutlu hafta olsun
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. bende bu hafta sonu çıkıcam sanırım artık raporumu kapattırmam gerek :((
    normal doğum Allah kolaylık versin keşke bende yapabilsem ama sanmıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten sağlıklı olsunlar de gerisinin hiçbir önemi yok:)

      Sil