11 Ağustos 2014

İzledim | Yeni Dizi: Strain

Strain


Yapım         : 2014 - ABD
Tür             : Bilim - Kurgu, Drama, Gerilim
Süre            : 60 Dak.
Senaryo       : Guillermo Del Toro, Chuck Hogan
Yönetmen    : Guillermo Del Toro
Oyuncular    : Corey StollMía MaestroRichard Sammel, Sean Astin
IMDB Puan    : 8,2 / 10

Berlin -  New York uçağında sebebi anlaşılamayan bir kaza sonucunda 4 kişi hariç tüm yolcular ölmüştür. New York City’de yaşayan “Dr. Ephraim Goodweather” ve ekibi virüs salgını olduklarına inandıkları kazayı araştırmak için göreve çağrılır. Kaldırıldıkları morgdan cesetlerin kaybolması ile başlayan olaylar zinciri, vampirlerin yarattığı ölümcül gerilim ile devam eder. Dr. Ephraim Goodweather ve ekibi insanlığın kaderi için mücadele etmek zorunda kalacaktır.

MimE Notu: Genel olarak vampir filmlerini ya da dizilerini severim. Tam da True Blood'ın finaline birkaç bölüm kala ezberbozan olarak lanse edilen Strain'in gelmesine çok sevinmiştim. Ama ne büyük gaflet?! Oyuncular iyi (misal House of Cards'da izlediğimiz Corey Stoll ve Lord of the Rings'den hatırlayacağımız Sean Astin), oyunculuklar iyi ama ağzından hortum çıkan vampirler, gözlerinden solucan çıkan insan-vampir karışımları gerçekten midemi bulandırmaktan başka bir işe yaramadı.
Benim için vasat... 

İzlemek isteyenler için dün itibari ile 5. bölümü yayınlanan dizi, Amerika'daki yayın gününün ertesi günü yani Pazartesi 00:15'de FX'de.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder