25 Ağustos 2014

Ayak Bakımı

Tüm gün beni taşıyan, sporda ya da sokakta tüm çilelerimi çeken hatta topuklu ayakkabı zulmüme katlanan ayaklarımı bakımsız bırakmak mı?
- ASLA!


    MimE'ın rutin ayak bakım kiti

 1. Vaseline Jelly Baby: Haftada bir duş sonrası yani ayaklarım iyice yumuşamışken özellikle topuk kısımlarına uygulamayı seviyorum. Bu ürünü oldukça nemli olduğu için ayaklara  2 - 3 dakika masaj yapılarak yedirilmesini tavsiye ederim. İnanın ayaklarınız bebek teni gibi kokmakla kalmayacak, aynı zamanda bebeklerin ayakları gibi yumuşacık olacak.

2. Body Shop Peppermint Cooling Foot Lotion / Ferahlatıcı Ayak Losyonu:  Özellikle bunaltıcı yaz aylarında benim ayaklarıma ilaç gibi geliyor. İçeriğindeki kakao yağı ayakları nemlendiriyor, mentol ise nefis bir ferahlık sağlıyor. Yılbaşı gibi özel günlerde kofre yapılmadığı sürece sadece 250 ml'lik ambalajı mevcut.

3. Body Shop Peppermint Cooling Sprey / Ferahlatıcı Ayak Spreyi: Yaz günlerinde çantamdan ayırmadığım, her gün kullandığım ve yıllardır kullanmaktan bıkmadığım ürünlerden biri. 100 ml'lik sprey formundaki şişede satılıyor. B'nin de çokça kullandığı bir ürün olarak evimizin bakım rafındaki yeri her zaman hazır!

Unutmayın, ayaklarınız mutlu olduğu sürece mutlusunuz...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder