8 Ağustos 2014

İzledim | Yeni Dizi: Extant


How i Met Your Mother? bitti. Grey's Anatomy, House of Cards, Supernatural, True Detective ve tabii ki Game of Thrones tatilde. True Blood ise ha bitti, ha bitecek.
O zaman yeni bir diziye başlamalı...


Extant




Yapım         : 2014 - ABD
Tür             : Bilim - Kurgu, Drama, Gerilim
Süre            : 42 Dak.
Senaryo       : Mickey Fisher
Oyuncular    : Halle Berry, Hiroyuki Sanada, Brad Beyer
IMDB Puan    : 7,4 / 10

Uzaydaki 13 aylık tek başına görevinin ardından dünyaya esrarengiz bir şekilde hamile olarak dönen astronot Molly Woods, uzak kaldığı kocasına, kocasının yarattığı Humanix oğluna, yeni ve eski dünyasına alışmaya çalışmaktadır.

MimE Notu: Amerika'da CBS kanalında Çarşamba akşamları, Türkiye'de ise Foxlife'da Perşembe akşamları ekrana gelen Extant'ın başrol oyuncusu Halle Berry. Konusundan ve trailerından bağımsız olarak Oscar ödüllü Hale Berry'nin varlığı da bu diziye başlamama vesile oldu.
İlk sezonunun 13 bölümden oluşacağı açıklanan Extant'ın, Amerika'daki ilk gösterim tarihi 9 Temmuz 2014 idi. 6 Ağustos itibari ile "What on Earth Is Wrong?" isimli beşinci bölümü yayınlandı.

Ben bilim-kurguyu çok sevdiğim için şu ana kadar izlediğim 2 bölümden de yola çıkarak gelecekte geçen dizinin sonraki bölümlerini çok merak ettiğimi söyleyebilirim. Yalnız şunu da eklemem lazım ki; senaryoyu nasıl ve ne kadar süre kendi içerisinde mantık çerçevesinde tutacaklarını daha çok merak ediyorum. 

Umarım kısa soluklu bir dizi olmaz. Zira sinema oyuncularını her hafta ekrana gelen dizilerde izlemek ayrı bir keyif.



2 yorum :

  1. Bende bakiyorum bu diziye ama tam olarak hala saramadi beni, daha cok bu aralar iyi diziler olmadigi icin ve vaktim oldugu icin sans vereyim diyorum belki ilerki bölümlerde biraz daha heycanli olur yada acikliga kavusur olaylar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4. bölümden sonra nefis oldu. Bırakma derim:)

      Sil